Halhatatlanok Tragédiája - szövegvideóval mutatkozik be az Evermind

Könnyebben dúdolható dallamokra evez a modern metalban utazó Evermind bemutatkozó dala. A bandát idén alapították a Flout korábbi tagjai, Debreceni Márk (ének), Kocsis Szabolcs (gitár/vokál) és Kmetyó Levente (dob). A Tóth Alberttel (gitár) és Lukács Alexszel (basszusgitár) teljessé vált felállás élőben már debütált az Analog Music Hallban. Most pedig szállítja az első dalt a debüt lemezről, a Büszkeségem Mocsara májusra várható.

A felvételek Gerő András Péternél készültek, az animációért Tóth Albert felel. A Halhatatlanok Tragédiájának „Főhőse egy hitevesztett, magányos ember, aki úgy döntött, véget vet az életének." - árulta el a frontember, Márk a metal.hu-nak. „Ez a valaki nem feltétlenül egy adott személy. Lehet a kultúra, a művészet, a szerelem, az emberiség vagy bármi, amiről úgy érezzük, kihalóban van ebből a világból”.„Felirat nincs a mozgóképen”, Azt, hogy miként fejeződik be a történet,  a hallgatóra bízza, hisz nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés...

Márciusban, április elején a srácok  a New Friend Requesthez csatlakoznak pár állomásra, Budapesten pedig április 12-én, a Metalcore Húsvét keretein belül láthatod őket.