BRYGMUS: for all that is holy! - a pokolból szeretettel...

brygmus.jpgFáziskésés, az van, mint általában, de legalább kap egy kis extra hírverést Szakács Bencéék kétszámos, bemutatkozása, mielőtt kihűl. Legalább még egy hónapon belül vagyok. "Deathsludge, fekete szívvel", írja a Deathrattle Podcast a Youtube-on, frappáns, de ha Grrrmba és Her Highness tagok keverednek, nincs is min meglepődni. 

Mélyről indít és alattomosan támad az Isolated From Life, észre sem veszed, de már a bőröd alá kúszott, a csúszómászók asszonya és a patkányok ágyasa... Az Eradication számomra direktebb, jobban érvényesül benne a disszonáns feketeség. A hangzót átjáró feszült dinamikára ráerősít Szofi ördögi hangszíne. Egy csipet rendezett alverzumi káosz. Bizony mondom neked, hogy amennyiben szereted az elborult kísérletezést, jegyezd meg ezeket az arcokat, részemről jöhet a repeta!

Meg is dörrenek, ahogy kell, hála Nagy Miklósnak (BORU). Ha tetszik, a  for all that is holy!-t magadévá teheted a banda bandcamp oldalán. A külcsínyért és designért szintén Szofia felel, az első tételhez pedig készült egy videó is, Kispál László munkája. A bevágások Stan Brakhage  1964-es DOG STAR MAN kisfilmjéből származnak. 

Közreműködő zenészek:

Komódi Szófia - ének

Kovacsics Tamás - basszusgitár

Szakács Bence - gitár