Obelisk Of Power - hallgasd meg a Gyilkos vadiúj kislemezét!

gyilkos_obelisk_of_power.jpg2019. november 15-én, a Recorder.hu-n debütált a budapesti trió harmadik EP-je.  A thekillingscreens poraiból újjáéledt, Sefcsik Márton (ének, gitár), Hudák Máté (basszusgitár, vokál), Markó Dávid (dob) alkotta formáció 2014 októberében alakult, már 2015-ös bemutakozó, キラー  lemezével bizonyította, hogy érdemes a figyelemre. Tavaly januárban érkezett a folytatás, a //  zsigeribb, sötétebb, a tudatalattiból fakadó személyes pokol.

Ha ez még nem lett volna elég a katarzishoz, van lejjebb, az Obelisk Of Power ösztönzene, tán még mélyebbre ás. Ha bírod a (post) metal és punk hiperaktív, feketébe öltöztetett szerelemgyerekeit, kaotikus szólókba és gondolatébresztő szövegekbe bugyolálva, te is biztosan magadra találsz a Gyilkosban. 

A felvételek ezúttal is a Supersize Recording-ban készültek, a borító pedig egy utánozhatatlan Borbás Robi (Grindesing, Rooklet Ink) remek. Sefcsik Márton frontember így mesélt a Recordernek az Obelisk Of Power hátteréről: 

"A dalok a Kronos-i időfelfogás szerint 2018. november 06. 18:43 és 2019. március 10. 23:10 között íródtak. A Kairos-i szerint pedig akkor mikor mindhármunk elkapta az alkotás iramát és hangulatát. Egyetlen tematika volt, hogy jó legyen, és talán hogy inkább a lassabb témákra koncentrálunk. Márciusban felvettük egy nap alatt, egyben az egészet, júniusra lett végül megkeverve és mostanra borítónk is lett hozzá. Így alakult. Hálásak vagyunk Dexternek (Supersize) és Robinak (Grindesign és Rooklet Ink) a munkájukért és barátságukért.

Szövegileg, bár sokan bátorítottak rá, nem találtunk magunkban megfelelő magyar szövegeket (pedig sokat írtunk), ezért maradtunk az angolnál, magyarázni meg felesleges lenne őket. Talán páran magukra ismernek egy-egy sorban, vagy találnak ideig-óráig némi kapaszkodót, de nem hisszük, hogy 2019-ben bárki olvasna amúgy szövegeket. Nekünk fontosak tartalmilag, meg hogy egyben legyenek és jók legyenek, de ennyi."

A friss hangzó elérhető a Gyilkos bandcamp oldalán. Ha pedig szeretnéd élőben is lemeózni az új dalokat, gyere le a Robotba november 21-én, ahol a Marmunks társaságában lépnek fel a srácok.