Fuck Bad Things - videóinterjú! (2023)

A fővárosi illetőségű Fuck Bad Things bő öt éve alakult hc punk zenekar, aki pedig bármilyen formában érintkezett már a tagokkal, tudja, hogy nem hétköznapi figurákról van szó, és a koncertjeiken is megtörténhet bármi.

Ezen felbuzdulva, Jórival, a banda énekesével, (aki nem mellesleg az NPU Booking egyik oszlopa, valamint, az idei Mad Vill és Hell Vill szervezéseben is fontos szerepet vállalt) arra jutottunk, hogy a velük készülő interjú is lehetne rendhagyó. Ha már a nemrég futott kisebb körből innen és a határon túl készül vizuális útinapló (értsd videó), alkalmat kerítenek kérdéseim megválaszolására is. Méghozzá élőszóban.

Úgyhogy dobpergés, íme a Mögött blog első és egyelőre utolsó szöveg-videó hibrid interjúja. Nem lövöm le a poént, nézd csak meg szépen a kisfilmet, de itt van pár hívószó: Punk's not dead és ha igen, miért nem? Azariah, vicces turné sztorik és némi komolyság, mikor szóba kerül az önazonosság, vagy a mentális problémák kérdése. A többit nézd csak meg magad szépen. Ideális audiovizuális aláfestés másnapos lábadozáshoz, vagy éppen mosogatáshoz.

Vigyázat, nyomokban AZE N̈-t és tHE sNOBS-t tartalmaz, illetve költői mélyrepülésem szem- és fültanúja is lehetsz, ha a végéig kitartasz,  úgyhogy öv bekapcs...három, kettő, egy...függöny fel! 

Videó/master/mix: Jóri Feri

Kérdések: Csipke

Főszerepben a Fuck Bad Things

Közreműködnek: AZE N̈tHE sNOBS

Kapcsolat:

Fuck Bad Things a Facebookon

Fuck Bad Things a bandcampen

Fuck Bad Things a Youtube-on