Vendégíró a horizonton!

Drága Olvasó! Úgy gondolom, eszméletlen nagy képmutatás lenne azzal kezdeni az újévi jókívánságaim, hogy ez a mi évünk lesz, hisz sajnos nem söpri el azt, ami a tavalyi esztendőből rajtunk ragadt, és semmire sem biztosíték, ha lecseréljük a nullát egyre... Mégis kívánok neked, a körülményekhez képest, olyan 2021-et, amit elképzeltél magadnak! 

Ami a blogot illeti, máris árulkodhatok pár lekötött interjúról, illetve egy számomra igen megtisztelő fordulatot is napvilágra hozhatok, ugyanis vendégíróval gazdagszik a blog, méghozzá Pál Szabi, a járó-lélegző metal enciklopédia személyében. Mélyen tisztelt kollégám ősidők óta a passzio.hu állandó szerkesztője, leginkább lemezismertetőiről hírhedt, de több remek interjú és beszámoló is a nevéhez köthető, magam is számos új felfedezést köszönhetek a cikkeinek, emellett Salgótarján és környéke számos koncertért hálálkodhatna neki az elmúlt három évtizedből, amit persze senkitől sem várna, szóval csupa öröm üdvözölni a fedélzeten!

Mivel még mindketten bízunk a passzio.hu "újra eljövetelében", az tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, ha a Mögött Blog adja a platformot az ő írásainak is, ebben a - remélhetőleg - átmeneti időszakban. Igen biztató ígéreteket kaptam. Szóval drukkolok 2021, hajrá Szabi, neked pedig pusz/pacsi/ölelés! Csipke

 135783482_834527063999717_9120145915828633692_n.jpg

(Csipke és palszabolcs 2020 augusztus 7., Torn From Earth, Pozvakowski, on graves koncerten a Dürerben, amiről természetesen nem született beszámoló, na de majd...)