Memento for Her Deeds - friss Nest Of Plagues single és klip

Végre bemutatta első klipjét az idén ötödik születésnapját ünneplő deathcore/groove trió,a Nest Of Plagues.

A 2018-as, igen ígéretes bemutatkozás után nincs vége a komédiának, itt a nem kevésbé brutális  folytatás. A klip Horváth Bence és a Proving Ground Pictures munkája, a felvételek pedig a No Silence Studios-ban készültek, Siminél. A téma sem kevésbé súlyos, a mentális problémákkal való küzdelemről, az olyan nem feltétlen idegen érzések megéléséről, mint a kétely, a fájdalom és az önutálat. De mi történik, ha már olyan mélyen vagy magadban, hogy egyedül nem tudsz kimászni?

A srácok ezúttal egy EP megjelenését tervezik, amit a banda gonoszabb, sötétebb oldalának szentelnek,  -derül ki a metal.hu-nak adott interjúból, a videoklip megjelenésének apropóján:  "Az a vicces, hogy rögtön ahogy felvettük a klipet, elkezdtünk olyan számokat írni, amik a legsúlyosabb és legsötétebb dalokra sikerültek a zenekar történetében, mind szövegileg, mind zeneileg. [...] most úgy néz ki, hogy egy EP erejéig ki fogunk térni valami nagyon gonosz irányba." - meséli Dani. (Ének, basszusgitár)

Számomra abszolút nem para, ha beköszön a paraszt, szóval kíváncsian várom a folytatást, addig alább az aktuális nézni- hallgatnivaló.