Exit Wound - új szöveges videót hozott a Stabbed

stabbed.jpgFotó: Lányi Kristóf - W's Photos

A zseniális, Nagy-Miklós Péter (Ørdøg, WacKor) vendégszereplésével készült Breaking Dawn klip után 2019. november 29-én, a metal.hu-n debütált a Stabbed friss szöveges videója, a készülő Never Here című EP második előhírnöke. A kisfilm Rivasz Gergő érdeme, a felvételeket ezúttal is Vári Gábor (Dystopia) vezényelte le Szegeden, a Miracle Sound stúdióban, a gitárok Pencs Tamás segítségével (Absent Distance, Bury What's Left, glasskey) kerültek rögzítésre. 

"Ami a lényeg,  - meséli Attila (gitár) a metal.hu-nak -  a pergő nem szar (!!), k*rva hangos lett az egész, cserébe úgy szól mintha a pokolban szaggatnák le a tökeit az embernek. Nyilván ennél sokkal több dolgot kértünk és kaptunk, de évek múlva úgyis csak ennyi fog megmaradni az emlékeinkben."

De vajon mit akar mondani a költő?

 “Neurotikus társadalmunk a felmenőinktől ránk kövült sérülések következménye, a figyelemelterelő kultúra által generált zajban pedig nehéz meghallani mi történik legbelül. A legtöbb ember elszigetelt, kommunikálni képtelen, depressziós, pánikbeteg, vagy valamilyen testi szinten jeleníti meg azt a sok szart amit minél mélyebbre igyekszünk elásni. Tévedés azt is hinni, hogy nekünk könnyebb, vagy jobb, mint a háborút, szegénységet megélt elődeinknek. Viszont mi vagyunk az a generáció akinek tudatosan lehetősége van élni és nem csak túlélni. A mi felelősségünk feldolgozni azt amire nem volt akkor se idő, se pénz, se tudás, se elég mersz tudatosan vállalni önmagad minden hétköznapi poklával, tehetetlen dühével együtt." -  árulja el Potkovácz Márk dobos, szövegíró.

Az már szinte biztos, hogy jövőre a Rockmaratonon elcsíphetitek a srácokat. És akkor most vérezzen, megéri!