Roll Out! - még ropog a divideD friss szöveges videója

Egy remekül időzített szöveges videóval lepte meg az internetet a jövő zenéjét tolmácsoló divideD, hogy tudassa, "Újra az úton, az új album felé! A csomagtartó pedig már dugig új témákkal!" Az új dal rögzítése és az animáció teljes egészében házon belül készült,  a felvételek psYKlone (gitár), a grafika és videó pedig Belmont (ének) keze munkáját dicsérik. 

Hihetetlen, hogy az igen profin megkomponált, HangSúly nyertes, bemutatkozó Modulus album már két éves lesz novemberben. A divideD persze azóta sem csak ül a babérjain: számos koncert, alternatív idősík létrehozása, új tag leigazolása a neofeudális Japánból, van itt minden. Úgyhogy talán a világ már megérett egy új divideD lemezre, illetve a friss videót elnézve egy folytatásos képregényre is! Szerintem. 

Ha bírod az elektronikával játszadozó, neoklasszikus, kiszámíthatatlan modern metalt, ne hagyd ki őket élőben sem, már csak a hyper-szuper színpadi kütyük miatt megéri. Holnap máris elcsípheted őket a Hard Rock Café-ban, a Rocktober döntőjén, ahol a Svnseas és a Feed the Mogul társaságában mérettetnek meg. 

Az azonnali függőség garantált, úgyhogy gyorsan mondom, hogy október 31-én pedig a Backstage Pub-ban játszanak Belmont  21. századi klónjának (konspirálok ám) illetőségével, a vér thrasher Archaic-kal, akiket arról is kifaggathatod, milyen volt a Wacken, hisz idén ők képviselték kis hazánkat a Metal Battle nemzetközi döntőjében, ahol sikerült a második helyet bezsebelni, ezt sem érdemes kihagyni.