Fake Gleam - Új klip a DEVOIDtól

Mielőtt még megvádolnál, hogy elpuhultam, ma jött ki a győri DEVOID zenekar új klipje Fake Gleam címmel, amely egyben a 2018-as bemutatkozó Devoid című EP után, a közelgő nagylemez első hírnöke is. A metal/harcore brigád ugyan csupán tavaly indult, tagjai ismerősek lehetnek a Pass On Hope-ból és a Cold Reality-ből, na meg a koncertekről, ha ugyanis szemfüles vagy már elcsíphetted őket Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben és Budapesten a Dürerben, vagy a KVLT-ban. 
A felvételekért és az utómunkáért a Medusa Picturesnek lehet hálálkodni. A dalnak brutál fontos és őszinte üzenete is van: 
„A szám mindazon nőknek szól, akik egy picit is elkeseredettek, akik talán úgy érzik, hogy az életük nem teljes mert a kib*szott insta és társai mindent elöntenek az ál-luxus életes, gennyes csillogó hazugsággal. Iszonyatosan károsnak és morálrombolónak gondoljuk azt, hogy egy-két teljesítmény és agy nélküli ribanc formálja a közízlést azzal, hogy bizonyos szolgáltatásokért cserébe folyamatosan a haját túrja az azúrkék tengerparton egy beállított képen. Mert a valóság az rohadtul nem az, hogy az egyik nap egy monacoi sétányon pucsítok valami Cabrióban, a másik nap meg a spanyol riviérán hempergek. A valóság az a svájci frank alapú hitel a panelben, a nyolcadikon, műszak után kétnapos, szottyos krumplis tésztával. Iszonyatosan elkeserítő, hogy ez a sekélyes, teljesítmény nélküli élet sokaknak a mérvadó és hasonló módon szeretnének felszínes kapcsolatokat megélni.”
Személy szerint ezt az üzenetet eszméletlen szívesen tolmácsolnám az egész Z generéciónak (na meg az Y és X azon részének, amelyik próbál Z-nek látszani), így, nyersen, maximum hangerőn, mint alább! Ennél hatásosabb "influencer" (grrr) mára már úgyse kell(ene)!

A dalt le is töltheted széjjel hallgatni innenaz uraknak pedig személyesen is elmondhatod mennyire faszányos lett november 23-án, Budapesten, a Dürer Kertben, a Don Gatto tíz éves szülinapi hepaján!