On a Journey Sublunaris - nézd meg a Needless friss klipjét!

Tegnap a Lángoló Gitárokon debütált a dánszentmiklósról még 2004-ben indult Needless új klipje,  a júniusban megjelent, brutálisan ütős első album a Heresy, On a Journey Sublunaris tételéhez. Azt hiszem, megérte ennyit érlelni az első nagylemezt, hiszen számomra már most sem kétséges, hogy az idei év legjobb bemutatkozását hozták a srácok. 

"A szublunáris görög eredetű kifejezés. Az ókori görög asztronómia szerint a szublunáris szféra a Hold és a Föld közötti teret jelöli. Ez a szféra a halandó emberek, növények és állatok világa. A szöveg egy filozofálgatás az itt megtett utunkról, ami sokak számára félelmet és szenvedést jelent egészen a halál órájáig, kik közül sokan még mindig egy nagyobb, transzcendentális világ eljövetelét vizionálják és várják." - mesélte a Lángolónak Forczek Ádám, a banda frontembere. A videóklipet  a No Total Films fémjelzi, a drónfelvételek pedig Izlandon készültek az Alexander Schmidt Photography-nak hála.  

A Needless kiszámíthatatlan váltásokkal, egyből fülberagadó gitárfutamokkal, epikus szólókkal csavart death-thrash-ének fogyasztása mértékkel ajánlott, hisz az azonnali függőség borítékolható. Muszáj megjegyeznem, hogy az On a Journey Sublunaris énektémái kifejezetten kedvesek a kis lelkemnek, Ádám ebben a dalban azt gondolom kimeríti a változatosság fogalmát az extrém éneklés tekintetében. És akkor most hallgassunk zenét!

Ui.: Ha netán kedvet kapnál, hogy megtekintsd, mit művelnek a színpadon, november 30-án, a Nest Of Plagues ötödik születésnapi zsúrján megteheted.