Mögött

Nem akarok azok közé tartozni, akik arra használják az internetes publikálási lehetőségüket, hogy alpári hangnemben porig alázzanak akár zenekarokat, akár rendezvényeket, akár bármit, aminek köze van ahhoz a közösséghez, amiről, akinek írok. Azonban, mint a legtöbben, én is indulatos vagyok. Na, erre van ez a blog, hogy rögzíthessem az elsődleges benyomásokat, és azokat a tapasztalatokat, amik nem csupán egy hobbi íróéi lehetnek. Na meg arra, hogy minden honi, vagy határon túli magyar zenekar friss híreit megosszam Veletek. Nem kell aggódni, az agymenéseimmel szemben ezek az információk lesznek túlsúlyban! :)

Friss topikok

  • Csipke(passzio): @L3G4T0: Köszönöm! Biztos vagyok benne, hogy mindenki ezen lesz! :) (2011.05.31. 18:41) Tehetségkutatás?!

HTML

Havi baj: mega celebgyár faktor X

2013.09.16. 01:31 | Csipke(passzio) | Szólj hozzá!

A szünet még mindig tart, de van, amit szakdolgozat írás alatt sem lehet szó nélkül hagyni! Ím a sorozat, amit már rég megálmodtam, havonta egyszer megengedem magamnak, hogy kis lelkemet igen csak felzaklató témákról értekezzek, alant olvashatjátok az első ropogós "agyömlenyt"!…