Honi underground: interjú, koncert, hangzó, miegymás

2013. július 04. 07:49 - Csipke(passzio)

Akela, Cojones@2013.07.13., Zöld Pardon, Bp.

akela-cojones_1372914645.jpg_664x960

Nem kell otthon ülni azoknak sem, akiket nem mozgat meg a fesztivál szezon, hiszen a Dürer mellett a Zöld Pardon is nyitva áll a nyáron. Példának okáért az ordas zúzdára vágyók július 13-án megtekinthetik az Akelát és a Cojonest.

A "dzsungel hangja"  az idei év májusában mutakozott be a Mezőfi Jocival kiegészült, stabilizálódott felállásban a Club 202-ben és ha jól tudom, először lép a Zöld színpadra! Biztos vagyok abban, hogy jó szokásukhoz híven elővesznek pár számot a készülő új lemezükről is, melynek első rögzített dalára, a Nagy az isten állatkertjére egy klipet is forgattak a Reginafilm jóvoltából.

Cojonesék is fasza kis műsorral készülnek, a SZ.A.R. feszt után a fővárosiaknak is megmutatják, mire képesek hatra bővülve. Legfrissebb képanyaguk a tavalyi ötéves jubileumukra készült Driven by HungerIdén pedig ők is szeretnének új albummal előállni amiben benne van a frissített felállás "szíve-lelke", remélem összejön. Addig is élőben kell beérni Velük, de az is megtérülő befektetés.;)

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 19:00 

Beugró: 400 pénz

Honi underground: interjú, koncert, hangzó, miegymás