Honi underground: interjú, koncert, hangzó, miegymás

2013. április 10. 14:09 - Csipke(passzio)

"HOL LEGYEN A SÓ???" HAW, Igor, The Mighty Manlifter, Fiktív@ 2013.05.04.,Budapest

174895_211577565649028_1717232370_n_1365593291.jpg_180x247

S.O.S. "Hol legyen a só?"

"FONTOS!!!!!!!!

A kuplung szervezője úgy döntött, hogy indoklás nélkül lemondja a bulit, tehát OTT NEM LESZ KONCERT!

Mivel jövő hét szombatról beszélünk, az összes klubban foglalt ez az időpont, VISZONT amennyiben szeretnétek, hogy megtartsuk a koncertet, kérlek benneteket, hogy erre az ímél címre adjatok nekem ötleteket, hogy hol tudnánk lebonyolítani eme rocktörténeti eseményt (lehet az kocsma, próbaterem... bármi):

cudipurci@gmail.com

OSSZÁTOK MEG ezt a posztot, legyetek oly kedvesek, KÖSZÖNÖM!

BG"

A CudiPurci Booking megszervezte nekünk a budapesti Igor és HAW kislemezbemutatóját a Kuplungba! A rendezvényen tiszteletét teszi még az egri The Mighty Manlifter és a szolnoki Fiktív.

Az alkalom több szempontból is jeles. A másfél év után, tavaly decembertől újra koncertező HAW végre egy új EP-vel jelentkezik. Sajnos az anyag fizikai formátumban még nem lesz elérhető a bulin, de az urak élőben prezentálni fogják, természetesen. Valamint vezeklésképp kedveskednek is valamivel, a részletekért kattintsatok az esemény hivatalos facebook oldalára! A "családcentrikus sludge-core" honi üdvöskéi sem tétlenkedtek. Az Igor az egerszalóki Standing Waves stúdióban rögzítette új EP-jét, amire szintén érdemes várni. A vidéki csapatok koncertjein is kötelező a megjelenés a The Mighty Manlifter megmutatja, milyen a "lelkeken doboló férfierő", a Fiktívről pedig a tavaly áprilisban megjelent lemezük címe mindent elmond: Loretta.

FONTOS: Ha megosztod az eseményt a facebook-on és ide kiírod, hogy megosztva, 1000 forint helyett 500 pénzért látogathatod a banzájt. Hajrá!

Honi underground: interjú, koncert, hangzó, miegymás