Sublime Fest@Dürer Kert (Bp.), 2014.09.05.

10317594_956826697677620_6034610689138650123_o_1409603492.jpg_679x960

Acélos úr tudja, mi a jó neked, bár azt mondja többet nem mondja meg, pedig informálni, na, azt tud!:)  

"Aki gitározik vagy basszusgitározik, és ki akarja hozni a maximumot a hangszeréből, nagy valószínűséggel valamilyen neves amerikai gyártó pick-up-ját teszi négy-, öt-, hat-, hét-, vagy nyolchúrosába. Ha sok pénze van. Aztán vannak olyanok is, akik inkább felhívják a Kurtácsot. Kurtács egy pesti fószer és ő gyártja a Sublime hangszedőket, akik pedig tőle vásárolnak, rövid időn belül olyan apróhirdetéseket adnak fel, mint „Eladó egy EMG81-es hangszedő. Ilyet használ James Hetfield is”, vagy „Megválnék Seymour Duncan Invader pick-up-omtól”, esetleg „Dimarzio X2N keresi új gazdáját”.

Mert a Kurtácsnál nincs kecmec. Kurtács olyan hangszedőt csinál, amilyet akarsz. A zenekarod logóját kell belegravírozni? Nem gond. Mi? Hogy világítson is? Nem gond. A barátnőd meztelen fotóját akarod látni rajta? A Kurtács is. Nem gond. Vigye le a hajadat, ha megpengeted a gitárt? Leviszi. És leviszi mindenkiét, aki tiszteletét teszi szeptember 5-én pénteken Budapesten a Dürer Kertben (XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor 19-21.), ahol csak olyan hardcore-, metal- és punk zenekarok lépnek fel, akik Sublime hangszedőt használnak. Ott lesz a Dirty Dawn, a Skizo, a Don Gatto, a Tisztán A Cél Felé, a PsychoganG, a Sonic Rise és Suffer As Well. A beugró egy ezres, kezdés pontban kilenckor.

Végül pedig álljon itt egy (nem teljes) lista azokról a zenekarokról és zenészekről, akik szintén a Sublime mellett tették le voksukat: Lukács Peta, Watch My Dying, Vörös Attila, Éjfény, Copy Con, Szabó Viktor, Angertea, One Reason To Kiss, Rebel For Life és állítólag a Pro-Pain-es Marshall Stephens-nek is van egy Sublime-ja... Nofene!"

Csatlakozni ér!