Idősebbek is elkezdhetik-itt a hírhedt Jolana Blastbeat bemutatkozó anyaga!

jb_white_1367826584.jpg_919x1226

A concertphotos.hu oldalon tegnap, azaz " Jó Anyátok Napján" debütált Veres Gábor (WMD) Jolana Blastbeat-re keresztelt egyszemélyes projectjének Idősebbek is elkezdhetik című első hangzója. 

Mivel nem értek hozzá, nyugodt szívvel jogot formálhatok arra, hogy az anyagot ízeire szedjem, nem feltétlenül ízlésesen. Ugyebár egy valamire- de semmiképp sem jóra- való kritikából nem hiányozhat az ún. "nagy elődök" hatásainak felvonultatása, úgyhogy tárgyi tudásomat leplezni kívánva, valamint a hasraütésszerűség elvét követve a következőket állapíthatom meg teljes bizonysággal, túlságosan egyértelmű a mosógép, az ütvefúró, illetve a porszívó inspiráló mivolta, ezen bizony még dolgozni kell és nem ártana a 6 perc 58 másodperces játékidőt 7 percre feltornázni, blablabla...

A "humorkodást" félretéve, a hülyüléstől túlfűtött előhangok ellenére egy olyan anyag született, amit bátran komolyan lehet venni. Hihetetlen hogy szűk 7 percbe beleférnek velős kritikák a társadalomról, a politikáról, a zeneiparról, plusz még egy sajátos népdal átdolgozás is, méghozzá korrekt hangzásvilággal és helyre kis borítóval. A teljes anyag letölthető a soundcloud-ról, én csak ajánlani tudom.